[su_spacer size=”10″]

Comunitatea de Storytelling

Comunitatea de Storytelling este grupul de practică deschis celor care învață să prezinte cu încredere, să creeze o conexiune emoțională cu audiența și să împărtășească povești (relatări) din experiența lor. Învățăm împreună să construim povești, pentru că ele sunt cel mai bun vehicul pentru a transmite o idee și pentru a câștiga încrederea unui grup. Poveștile fac parte din comunicarea noastră dintotdeauna. Când ții prezentări la locul de muncă, discursuri la conferinţe şi evenimente sau când vrei să-ți motivezi echipa – oricând vrei să convingi și să inspiri, cea mai potrivită tehnică rămâne povestirea.

Cum funcționează?

Ne întâlnim pentru a exersa arta povestirii și prezentările în public într-un cadru profesionist și prietenos. Comunitatea de Storytelling organizează 2 întâlniri în fiecare lună. Ele au loc în intervalul 18:45-21:15, la sediul Fundației Romanian Business Leaders din București, Calea Dorobanților 42, Ap. 5 (metrou Piața Romană).  

Întâlnirile au următoarea structură: Momentul de Improvizație, Momentul Educațional și 4 povești pregătite de membrii Comunității. Participanții care devin membri și susțin prezentări primesc feedback atât din partea publicului, cât și din partea moderatorului evenimentului. La fiecare întâlnire vei primi sfaturi şi vei deprinde noi tehnici, pe care le vei exersa şi testa într-un mediu relaxant. Vei fi susținut atât de profesioniști care te vor ghida, cât și de colegi care îți vor oferi suport și feedback constructiv.

Participarea la întâlniri este deschisă oricui dorește să învețe mai multe despre Storytelling. Dacă vrei să înveți tehnicile de Storytelling, să le aplici în discursurile și prezentările tale, îți recomandăm să devii membru, pentru că vei avea nevoie de practică. Vei primi manualul Versatile Storyteller și vei susține 12 prezentări.

La ce beneficii să mă aștept?

Ca membru în Comunitatea de Storytelling, vei învăța:

  • cum să fii un vorbitor convingător, încrezător, care ține publicul cu sufletul la gură
  • cum să îți dezvolți varietatea vocală și să îți aliniezi limbajul corpului cu mesajul pe care îl transmiți
  • cum să îți folosești emoțiile în mod pozitiv, pentru ca audiența să empatizeze cu tine
  • să transmiți lecții de viață din experiența ta și vei afla povești de viață de la colegii tăi
  • să primești și să oferi feedback constructiv, ca parte a unui grup care susține învățarea continuă
  • să construiești o colecție de povești din experiența ta, pe care le vei folosi în context personal și profesional
  • să fii autentic, original și diferit, pentru că oamenii din public au nevoie de umanitate

Comunitatea de Storytelling este pentru tine dacă ai nevoie de un cadru prietenos în care să practici vorbitul în public, dacă vrei să devii mai încrezător în abilitățile tale de prezentare și dacă vrei să practici alături de un grup de oameni pentru care nu contează cantitatea, ci calitatea conversațiilor.

Comunitatea de Storytelling 2

Participă la întâlnirea Comunității de Storytelling din 12 Mai! La Momentul Educațional al serii vom învăța Cum să extragem povești din viața cotidiană. Prin intermediul unui exercițiu practic, învățăm cum să descoperim în micile întâmplări cotidiene povești educative, care pot fi folosite în viitoarele noastre traininguri sau prezentări.

Înscrie-te acum!
Picture1

[su_button url=”http://mpy.ro/1h03aev” style=”3d” background=”#6a0588″ size=”8″ wide=”no” center=”yes” radius=”round” icon=”icon: check-square-o”]Mă înscriu![/su_button]

.

 

Comunitatea de Storytelling e canalul prin care mă pot face auzit. E o școală a oratoriei, a ascultării active, a întrebărilor pertinente, a bunului-simț. 

Radu Goșa, Psiholog

.

Pentru mine, Comunitatea de Storytelling reprezintă comunitatea de care aveam nevoie. Aici am găsit un excelent spațiu de dezvoltare pentru mine ca om, antreprenor și public speaker. Am descoperit curajul și modalitățile prin care pot să vorbesc despre lucrurile ”despre care nu se vorbește”.

Octavian Dobre, Marketing Coordinator