parteneri

Logo-FRBL

În 2011, patru persoane s-au adunat în jurul acestei idei simple: ce ar fi dacă, în calitatea noastră de antreprenori români, ne-am asuma că rolul nostru merge dincolo de a construi și conduce companii solide? Am putea, oare, face mai mult decât să realizăm produse mai bune, să creăm locuri de muncă, profituri pentru acționari și taxe pentru statul român?

Această conversație ne-a condus la înființarea Fundației Romanian Business Leaders, pentru că noi credem că antreprenorii și oamenii de afaceri pot fi lideri ai schimbării şi modele demne de urmat în România.

În jurul Fundaţiei gravitează astăzi o comunitate de 400 de lideri, nu doar din companii, dar și din sectorul nonprofit, organizații publice sau educație. În plus, cei aproape 200 de membri ai fundației sunt șefi de companii sau antreprenori care dedică voluntar timp si resurse unor proiecte concrete în următoarele trei domenii principale: antreprenoriat, educație și bună guvernare. Organizăm programe de mentorat pentru antreprenori, avem o şcoala de antreprenoriat pentru start-up-uri, un program educațional național, desfăşurat în licee din toată ţara, precum şi multe alte proiecte.

Cel mai important eveniment al Fundației este Summit-ul Romanian Business Leaders, care are loc în fiecare an, în luna februarie. Acesta reunește antreprenori  și lideri cunoscuți din business, personalități publice și lideri ai societății civile, precum şi invitați speciali, în cadrul unui eveniment desfăşurat pe parcursul a două zile, pentru a discuta despre aspecte care influențează mediul de afaceri, priorități locale și globale, precum și pentru a concepe proiecte concrete, ca răspuns la aceste dezbateri.

[button font_size=”14″ color=”#004080″ text_color=”#ffffff” icon=”arrow-circle-o-right” url=”http://www.rbls.ro/” target=”_blank”]Website[/button]

[su_divider top=”no” style=”dashed” divider_color=”#9999″ size=”1″ margin=”30″]


Decât o Revistă reflectă şi explică, în cuvinte şi imagini, ideile şi obsesiile României de azi.

Logo_DoR 180

Este o revistă trimestrială generalistă care publică poveşti despre cum trăim azi şi explorează familiarul realităţii româneşti, experienţele şi trăirile care ne sunt comune. Aprofundează o varietate de subiecte pe care le discutăm acasă, la muncă sau la bere: schimbări sociale, trenduri culturale, decizii personale.

Nişa noastră editorială e profunzimea, iar cititorii noştri sunt inteligenţi şi curioşi. Construim poveştile pe care le publicăm în aşa fel încât ele să stârnească, să edifice, să amuze. Credem că o revistă poate fi sinceră şi poate transmite emoţie.

Vrem ca DoR să rămână pe raftul cititorilor multă vreme după ce a fost parcursă. De aceea, îmbinăm scriitura cu ilustraţii, fotografii şi un concept grafic original, care fac ediţia tipărită un obiect de colecţie.

Decât o Revistă este publicată de asociația Media DoR.

[button font_size=”14″ color=”#004080″ text_color=”#ffffff” icon=”arrow-circle-o-right” url=”http://www.decatorevista.ro/” target=”_blank”]Website[/button]

[su_divider top=”no” style=”dashed” divider_color=”#9999″ size=”1″ margin=”30″]

logo LEADERSFundația LEADERS este despre aspirațiiexperiențe inedite și valori. Organizația s-a constituit în anul 2000, moment în care societatea românească, post-comunistă era lipsită de o componenta proeminentă de leadership. LEADERS și-a asumat astfel misiunea de a identifica lideri autentici, dar și de a responsabiliza viitoarea generație de lideri, promovând un model de leadership în care schimbarea începe de jos.

[button font_size=”14″ color=”#004080″ text_color=”#ffffff” icon=”arrow-circle-o-right” url=”http://www.leaders.ro/” target=”_blank”]Website[/button]