storytelling-in-transylvania-make-your-voice-heard-1-638

În urmă cu 3 ani, am organizat primul nostru bootcamp de Public Speaking în aer liber, la Sibiu: Awesome Public Speaking.

Experiența celor 4 zile a fost mai mult decât un training de public speaking: a fost un schimb cultural, în care participanți din România, Marea Britanie, Germania și Canada și-au învins teama de a vorbi în public, au zburat cu deltaplanul și au explorat Sibiul și împrejurimile.

Bucuroși de o asemenea reușită și susținuți de feedback-ul primit în urma evenimentului, între 4-7 august 2016, te invităm la Sibiu, la bootcamp-ul Storytelling în Transilvania.

Motivele pentru care îți recomandăm să participi sunt multe, dar am ales să prezentăm doar 7, cele mai importante:

#1. Ai ocazia să înveți foarte multe de la cei doi traineri, Alex Glod și Vince Stevenson. Fiecare dintre ei are o experiență bogată și internațională în Storytelling, respectiv Public Speaking și vei găsi răspunsul la toate întrebările care te frământă.

2. Înveți în vacanță. Storytelling în Transilvania este echilibrul perfect între sesiunile de învățare și timp pentru relaxare. Te simți ca într-o vacanță în care te bucuri din plin de natură, dar și înveți multe lucruri practice.

3. Ai ocazia să înveți tehnici de Storytelling și de Public Speaking pe care le vei pune în practică în cadrul taberei. Vei primi feedback constructiv de la cei 2 traineri și de la ceilalți participanți și vei pleca din tabără știind care sunt punctele tale forte atunci când ții o prezentare.

4. Aplici tehnicile de Storytelling și Public Speaking care corespund audienței tale. Rămâi autentic și înveți să îți pui în valoare poveștile/relatările din experiența ta, în fața unui public versatil.

5. Îți faci prieteni noi, din diferite colțuri ale lumii: oameni care vin să decopere frumusețea Transilvaniei, dar și cultura noastră, poveștile care ne definesc. Vei pleca cu colecția ta de povești, dar și cu adevărate lecții de viață, din experiența celorlalți participanți.

6. Tabăra este un antrenament conceput pentru minte și trup: îmbinăm sesiunile de Storytelling și Public Speaking cu urcatul pe munte la Păltiniș, datul cu tiroliana la Arka Park și poveștile în aer liber, la Muzeul Satului din Sibiu, lângă care vom fi cazați.

7. Formatul evenimentului și numărul limitat de 11 locuri îți asigură suficient timp de practică, pe durata celor 4 zile de tabără. Accentul este pus pe calitatea conversațiilor, pe calitatea informațiilor oferite și pe atmosfera de susținere a întregului grup. Îți pregătim o experiență completă și avem grijă să punem la punct până și cele mai mici detalii în materie de organizare, pentru ca tu să profiți din plin de ea.