[su_spacer size=”10″]

gestionarea-esecului-in-echipa-1

Gestionezi cu greu eșecurile și stările negative din echipa ta, în momentele decisive? Simți o stare conflictuală și observi atitudini defensive atunci când se caută soluții? Îți este greu să depășești un eșec personal și posibila judecată a celorlalți?

Știm prin ce treci. Deși eșecul este o bună oportunitate pentru învățare, până realizăm acest lucru se adună multe frustrări și se nasc conflicte. Cum ar fi dacă am putea gestiona eșecurile mai constructiv și am schimba poveștile pe care le spunem în astfel de momente?

Te invităm la workshop-ul Gestionarea Eșecului în Echipă, pentru a traversa astfel de momente cu o echipă mai unită și mai motivată. Vei învăța:

  • Care sunt pașii pentru a suda echipa în momente de criză și eșec
  • Cum să gestionezi eșecurile eficient, evitând judecata, vina și defensiva
  • Cum să empatizezi cu colegii tăi în astfel de momente
  • Ce poți face pentru a-i ajuta să-și schimbe felul în care se raportează la eșec și la persoanele implicate

Cine este trainer-ul?

Alex GlodAlex Glod este senior trainer și în cei peste 5 ani de experiență, a format peste 1500 de persoane în Public Speaking, Storytelling și Leadership, respectiv peste 2400 de persoane prin cursurile Udemy. Co-fondator al Stai Să-ți Povestesc și al Comunității de Storytelling, el a fost invitat în 2015 să vorbească despre importanța poveștilor la TEDx University of Piraeus și la TEDx Bacău.

În leadership, Alex recunoaște puterea poveștilor în câștigarea încrederii echipei, creșterea performanței și sinergiei în cadrul companiei, gestionarea constructivă și empatică a conflictelor și a eșecurilor.

.

Vreau acest workshop în compania mea!

Completează numele tău și adresa ta de e-mail și vei primi oferta pentru workshop-ul Gestinarea Eșecului în Echipă